Navigatie overslaan
Kies je cursus
Gosia Julia Maj

Gosia Julia Maj is zangdocent jazz bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Gosia? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Gosia Maj

Zang

Over Gosia

Gosia Julia Maj is jazz-zangeres, componist, multi-instrumentalist en arrangeur. Ze is geboren in Polen en deelt haar leven tussen Nederland en de VS. Gosia is afgestudeerd met een masterdiploma in Jazzmuziek met de specialisatie zang van het Prince Claus Conservatorium in Groningen en Boyer school of Dance and Music van Temple University in Philadelphia.

Ze heeft een diepe, soulvolle stem, een verfijnde stijl en een groot gevoel voor harmonie en ritme. Bij elk optreden neemt ze haar publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis. Er gaat geen dag voorbij zonder dat Gosia componeert en arrangeert.

Gosia geeft les in improvisatie en helpt haar cursisten hun repertoire uit te breiden. In haar lessen concentreert ze zich op gezond zingen en helpt ze haar studenten hun stem onder controle te krijgen: ademhalingstechniek, versterking van de tongspieren en ontspanning van de kaak.

Gosia's leven wordt gedreven door improvisatie - in haar vrije tijd houdt ze van improvisatie bij de keuken - het mixen van verschillende kruiden en stijlen helpt haar nieuwe gerechten te creëren en haar geliefden te voeden. Gosia is een kattenmens - Zoë - tolereert haar aanwezigheid thuis dagelijks.