Rie-jetske Komen

Cursussen en workshops door Rie-jetske Komen

Muziek verbindt en zet alle zintuigen op scherp; het is magie. Rie-Jetske Komen vindt het te gek als ze jonge kinderen enthousiast kan maken over zingen, muziek en theater. Wanneer ze haar lessen zó leuk vinden dat ze daarna verder gaan met het bespelen van een instrument of een theaterroute kiezen, dan is haar missie geslaagd. Want een leven lang bezig zijn met muziek is toch het mooiste wat er is?

Opleiding en meer

Koningstheaterakademie Den Bosch (theatermaker en zang), Acteerstudio Paul Dekker, Complete Vocal Technique (CVT zangtechniek) bij Vocalized. Daarnaast diverse workshops bij de Dirigentenakademie.

Favorieten/inspiratie

Haar inspiratiebronnen zijn Wende Snijders, Nora Fischer, Herman van Veen en Sven Ratzke; mensen die zich kwetsbaar opstellen in deze soms te harde wereld. Ze houdt van de virtuoze taal van Shakespeare en Molière, maar ook van Drs. P en Kees Torn. De film La La Land heeft haar hart gestolen en ze is verslaafd aan de muziek van Eefje de Visser.

Ik vind het te gek als ik jonge kinderen enthousiast kan maken over zingen, muziek en theater. Het is voor mij geslaagd als ze deze lessen zó leuk vinden, dat ze hierna verder gaan met het bespelen van een instrument of een theaterroute kiezen. Een leven lang bezig zijn met muziek is toch het mooiste wat er is?

Rie-jetske Komen

Workshops en cursussen

Heb je een vraag?

Verplicht veld