Navigatie overslaan
Kies je cursus
Volg 6 gratis danslessen

Om te proeven of dansen iets voor jou is kunnen bewoners uit Korrewegwijk & De Hoogte meedoen met 6 gratis danslessen.

Houd jij van dansen? Volg 6 gratis danslessen bij Mous!

Dansgroep Mous zoekt nieuwe leden. Om te proeven of dansen (bij Mous) iets voor jou is kunnen bewoners uit Korrewegwijk & De Hoogte meedoen met 6 gratis danslessen. De eerste dansles start op dinsdagavond 31 oktober. Danservaring is niet nodig.

Over Mous

Mous is een enthousiaste en diverse dansgroep van wijkbewoners uit de Korrewegwijk/De Hoogte. De groep ontstond in 2018 tijdens productie De Wijk De Wereld. Na een staande ovatie tijdens de opening van de voorstelling was de dansgroep een feit. Sindsdien heeft de groep meerdere optredens achter de rug waaronder de uitreiking van Groninger Cultuurprijzen in Martiniplaza en meest recent, de productie van Midzomernachtdroom. De groep bestaat voor een deel uit mensen met danservaring, waarbij sommige voorheen geen danservaring hadden.

Over de docent

De groep staat onder leiding van Myrthe Veenhuizen. Myrthe zit in het laatste jaar van het Lucia Marthas Instituut for Performing Arts. Haar specialiteit is contemporary/moderne dans, maar ze houd van alle dansstijlen. Wat Myrthe belangrijk vindt in haar lessen? Plezier maken met elkaar en fouten durven maken.

Meedansen?

Wil je een keertje meedansen? Volg dan zes gratis danslessen!

  • Wanneer: 31 oktober t/m 12 december 2023
  • Tijd: 19.30 – 21.00 uur
  • Locatie: CCG (Johan de Wittstraat 2, Groningen)

Aanmelden kan bij Cultuurcoach Maarten: maarten.vannorren@bijvrijdag.nl

Meedansen?

Wil je een keertje meedansen? Volg dan zes gratis danslessen!