32005298467_28e8860d6b_o.jpg
Oefenruimte huren in Groningen?

Oefenruimte huren

VRIJDAG biedt jou de mogelijkheid dagelijks te komen studeren op je muziekinstrument of je repeteren met je band. We werken met strippenkaarten voor individuen en groepen. Deze kun je elke werkdag tot 18.15 uur kopen bij de receptie aan de Sint Jansstraat 7.

Cursisten met een Muziekpakket krijgen een gratis studeerpas en mogen onder dezelfde condities gebruik maken van de oefenruimtes bij VRIJDAG.

Individueel

De studeerpas is voor iedereen die wil oefenen in een oefenlokaal of studio van VRIJDAG. Wij bieden een studeerpas in de vorm van een strippenkaart, waarmee je voor elke strip één uur kan studeren. Dit kan op de momenten dat ons gebouw aan de Sint Jansstraat open is (maandag t/m vrijdag en zaterdagochtend) en er ruimte vrij is (reserveren is niet mogelijk). Wil je twee keer op een dag komen studeren, dan worden er daarvoor twee strippen gerekend. Eén strip is één bezoek.

De studeerpas bevat 15 strippen en kost 15 euro. Wanneer je de strippenkaart bent vergeten, kan er een losse strip worden gekocht van 1,50 euro. De studeerpas is overdraagbaar.

Groepen

Daarnaast biedt VRIJDAG de groepspas voor groepen/bands tot maximaal 10 personen. Deze groepspas geeft je per strip recht op 2 uur per week repeteren in een van onze kelders. De kelders zijn drie dagen van te voren te reserveren op basis van beschikbaarheid.

In de kelder staat standaard een drumstel, gitaar- en basversterker, digitale piano en zanginstallatie. Bekkens, drumstokken en/of (bas)gitaren dien je zelf mee te nemen. Extra apparatuur kan gehuurd worden. Bij de receptie is een koffer te krijgen met daarin een 3 microfoons, 3 XLR kabels en 4 jack-jack kabels.

Een strippenkaart met 4 strippen kost 25 euro, een strippenkaart met 8 strippen 50 euro. Wanneer je de strippenkaart bent vergeten, kan er een losse strip worden gekocht van 7 euro.

Oefenruimte huren?

Bel of mail! We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-17.00 uur.

Heb je een vraag?

Verplicht veld