Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Beats Bouwen

9-12 jaar

In deze cursus ga je aan de slag met een eigen muziekproductie! Leer jouw eigen beats en tracks bouwen op een iPad.

Voor kinderen van 7-9 jaar is er ook een cursus Beats Bouwen!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
02 feb. 2024 16:30 - 17:30 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Michiel Rasker 50,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Wachtlijst
05 apr. 2024 16:30 - 17:30 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Michiel Rasker 50,- Inschrijven

In deze cursus gaan we componeren, opnemen en produceren met de hulp van iPads, midi-keyboards en toetsen. Je werkt met (semi-)professionele muziekprogramma's, zoals GarageBand. Maak je eigen beats, speel op verschillende virtuele instrumenten, ontdek nieuwe geluidseffecten en neem je eigen stem op. Ook kan je met behulp van loops je eigen DJ-set maken.

Heb je na afloop van de cursus de smaak te pakken gekregen en wil je meer? Kijk dan samen met je docent naar geschikte vervolgmogelijkheden binnen VRIJDAG!

Docenten

Docenten: Michiel Rasker

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 1,5-4jr

Peuterswing

Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon!

Gitaar

Wil je gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of het gitaarensemble.

  • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

  • 7-10jr

Djembé

Kom trommelen met Issiaga! Tijdens de lessen leer je de drie verschillende tonen op de djembé spelen.

  • 0,5-1,5jr

Babymuziek

Onder begeleiding van de docent maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

Elektrische gitaar

Wil je elektrische gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een popband.

  • 7-9jr

Beats Bouwen

In deze cursus ga je aan de slag met een eigen muziekproductie! Leer jouw eigen beats en tracks bouwen op een iPad.

  • 16-99jr

Djembé

Ieder een eigen drum, samen in een ritme! Ervaar de kracht en energie die vrijkomt als we samen djembé spelen.

  • 21-99jr

Repertoireklas zang

Wil jij werken aan je interpretatie en voordracht van je zang? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg twee lessen van enthousiaste en ervaren docenten.

Basgitaar

Wil je basgitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van de popbands.

  • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

  • 21-99jr

Stemvorming

In de cursus stemvorming maak je in een kleine groep, op een speelse manier kennis met zingen. Ontdek hoe je makkelijker en dus met meer plezier kunt zingen!