Cello ensemble 18-99 jaar (tweewekelijks)

Cello ensemble 18-99 jaar (tweewekelijks)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
20 sep 2021 18:00 - 19:15 maandag Sint Jansstraat 7 5 45,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

De cello heeft een groot bereik en is daarom zeer geschikt voor samenspel met andere cello’s. Prachtige melodieën op een warm, vol fundament.

Er zijn twee ensembles; een voor beginners tot enigszins gevorderden, en een voor gevorderden. Voor dit laatste ensemble moet je redelijk vertrouwd zijn met het spelen in de 1e t/m 4e positie. Iedere cellist zal kunnen genieten van het spelen van een mooie melodie, de tussenstem of een warme basstem. De stukken worden aangepast aan het niveau van de leerlingen.

In overleg met de docent, Wilma, neem je plaats in één van beide ensembles. Het ene ensemble start op maandag 20 september, het andere ensemble op maandag 27 september.

 

Wilma van der Wardt

Wilma van der Wardt geeft celloles bij VRIJDAG. Ze probeert in haar lessen zoveel mogelijk rekening te houden met de capaciteiten en wensen van haar leerlingen en besteedt ook veel aandacht aan samenspelen; naar elkaar luisteren en elkaar inspireren.

Meer weten over Wilma en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld