Klarinet

Klarinet

INSCHRIJVEN

Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Geniet van de warme klank van dit blaasinstrument! De klarinet kan zowel droevig als vrolijk klinken en houdt van allerlei soorten muziek; pop, rock, jazz en klassiek Je kunt er fluisterzacht op spelen en ook heel hard. De klarinetfamilie bestaat uit zeven leden, de kleinste is de sopranino, de grootste de contrabasklarinet. Als je begint met muziekles speel je op de bes-klarinet. Het is een holle houten pijp met gaten, waarvan sommige met de vingers en anderen met kleppen worden afgedekt. Je blaast op een mondstuk met een enkel riet. Wil je dit instrument leren bespelen? Kom dan naar VRIJDAG! 

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent. 

Julius Jonker

klarinet

Julius Jonker geeft klarinetles. Maar hij bespeelt nog veel meer instrumenten: gitaar, piano, drums en saxofoon; muziek is zeg maar echt zijn ding. Hij houdt van lesgeven en vooral van dat moment wanneer er iets áángaat in een leerling en er een intrinsieke interesse ontstaat.

Meer weten over Julius en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld