Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

Musiceren en produceren

Maak je muziek op je computer en/of speel je een instrument en wil je hier meer uit halen? Meld je dan nu aan!

Startdatum Tijd Dag Locatie Aantal lessen Prijs  
04 feb. 2023 10:30 - 12:00 Zaterdag Sint Jansstraat 7 8 v.a. 150,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

In deze cursus leer je niet alleen muziekproductie op je computer, maar ook hoe je gebruik kunt maken van echte instrumenten in je productie. Je leert hoe je een goede productie neer kunt zetten. Er komen veel dingen aan bod, waaronder opnametechnieken, harmonieleer, algemene compositie/productietips en DAW-vaardigheden.

Deze cursus is ontwikkeld voor mensen die al een beetje ervaring hebben met het produceren van muziek op de computer. Het is dus een verdiepingscursus en een goed vervolg op de introductiecursus Productie, mixen, studiotechniek. Begint het al te kriebelen? Schrijf je nu in!

Voor deze cursus is het handig dat je je eigen laptop en koptelefoon meeneemt. Mocht je dit niet hebben, laat het ons weten. Het maakt niet uit met welke software je nu al werkt, de lessen worden gegeven aan de hand van Studio One.

Docenten

Julius Jonker

Elektronische muziek, Klarinet

Julius Jonker is docent Klarinet bij VRIJDAG. Wil jij ook een workshop of cursus volgen bij Julius? Bekijk het aanbod op deze pagina!

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Introduction to theatre

Our introduction course to theatre is the perfect way to figure out if acting interests you.

  • 12-20jr

Route Uitdaging en experiment

In deze route vormen spelplezier en samenspel de basis. Ga samen de vloer op en stort je in de wereld van theater!

  • 5-7jr

Route Fantaseren

De wereld is magisch. Zeker voor kinderen van 5 tot 7 jaar. Zij leven in een wereld waarin alles mogelijk is. Aansluitend op hun belevingswereld gaan we samen de vloer op en ervaren we hoe ver onze fantasie ons brengt.

  • 10-12jr

Route Beleven

Leer verhalen vertellen, acteren en krijg inzicht wat er allemaal komt kijken bij het maken van een echte theaterproductie.

  • 15-99jr

Productie, mixen en studiotechniek (introductiecursus)

Ben je nieuw in de wereld van elektronische muziek en wil je leren hoe je de software en apparatuur gebruikt? Wij helpen je verder!

  • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

  • 7-12jr

Introductiecursus componeren en produceren

Hoe is het om zelf beats te maken, te componeren en (elektronische) muziek te produceren? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus.

  • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

Voorstelling maken

In deze cursus maak je in 8 lessen een voorstelling onder leiding van een theaterdocent en een scenograaf (theatervormgever).

Spelen met script

Een cursus in het teken van spielerei met theatertekst.

  • 7-11jr

Introductiecursus viool

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus viool voor kinderen van 7-11 jaar.