Muziekshow 4-7 jaar (april)

Muziekshow 4-7 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
06 apr 2022 14.45 - 15.45 woensdag Sint Jansstraat 7 8 50,00

Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Samen met de docent speel je toneel, dans je op muziek en maak je liedjes over alle dingen die zomaar gebeuren! We gaan dus niet uit van een bestaande tekst of een toneelstuk, maar we gaan zelf een voorstelling maken. Daarbij gebruiken we allerlei instrumenten zoals piano, gitaar, eitjes, tamboerijn en boomwhackers om er een muzikale show van te maken.

In vier blokken van acht weken werken we vanuit een thema, zoals Circus, Sprookjes en Lentekriebels. Je kan bij ieder nieuw blok instromen of uitstromen. Ieder blok heeft een andere insteek, soms ligt de nadruk op beweging en dans, soms op zingen en stemgebruik, in een ander blok ga je met instrumenten aan de slag. Per blok betaal je 50 euro.

Ieder blok eindigt met een presentatie van alles wat we hebben (mee)gemaakt. Alle ouders, vriendjes en vriendinnetjes en opa's, oma’s mogen komen kijken!

Jorien Elout

Jorien Elout speelt ukelele en gitaar en houdt van improviseren. Tijdens haar muzieklessen staat ze vaak te dansen en springen tussen haar leerlingen. Wat ze het leukst vindt aan lesgeven, is dat het door de wisselwerking met haar leerlingen altijd anders loopt dan ze bedacht had!

Meer weten over Jorien en de cursussen die zij geeft?

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld