Schilderen: Mixed media and other matters

Schilderen: Mixed media and other matters

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
04 feb 2022 09.30 - 12.00 vrijdag Walstraat 34 16 370,00

Ontdek nieuwe lagen en ingangen in je werk! Gevorderde cursisten gaan aan de slag met hun eigen ideeën en laten zich door elkaars werk inspireren tot vernieuwing.

De gemeenschappelijke factor in deze cursus is de schilderkunst, maar we besteden ook aandacht aan fotografie, tekenkunst, collage, ruimtelijk werk, textiel en installatie. Je werkt zelfstandig en experimenteert met de materialen en technieken die je zelf kiest. In dit proces word je intensief persoonlijk begeleid. Het is ook mogelijk om te werken aan de hand van een opdracht.

Het werk bespreken we zowel individueel als in de groep. Naast het praten over en kijken naar elkaars werk besteden we ook aandacht aan verwante kunstenaars door middel van boeken, film, internet en exposities.

Oscar Venema

Oscar Venema is schilderdocent bij VRIJDAG. Het fijnste aan lesgeven vindt hij het plezier van het scheppen en het (oneindig) ontdekken door te geven via schilderkunst in de breedste zin van het woord.

Meer weten over Oscar en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld