VRIJDAG Popbands 8-12 jaar

VRIJDAG Popbands 8-12 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
14 sep 2021 dinsdag Sint Jansstraat 7 36 120,00

Droom je ervan om met je eigen band op het podium te staan? Of heb je al een bandje, maar weet je niet hoe het nu verder moet? Doe dan mee met de VRIJDAG Popbands! Je kunt je individueel opgeven, maar ook met je hele band, als je die hebt.

Je repeteert 60 minuten per week, de dagen en tijden zijn in overleg. Twee keer per jaar geef je een concert in poppodium Simplon.

Auditie

Via een auditie kijken we in welke band jij het beste past. Dit is onder andere afhankelijk van je speelniveau en gevoel voor ritme. De audities zijn op dinsdag 24 en dinsdag 31 augustus. Meld je aan via doen@bijvrijdag.nl.

Selim Boukhris

Ruben van Hemmen

zang

Harry van Lier

basgitaar

Dennis Mol

Gitarist Selim Boukhris houdt van de momenten waarop leerlingen ineens beseffen wat ze kunnen en willen met hun instrument. En wanneer ze tot hun eigen verbazing merken dat ze, ook al spelen ze nog niet zo lang een instrument, al best goed kunnen samenspelen met anderen.

Meer weten over Selim en de cursussen die hij geeft?

Drummer en bandcoach Ruben van Hemmen probeert het enthousiasme dat hij zelf heeft voor popmuziek ook op te wekken bij zijn leerlingen – en dat gaat hem bijzonder goed af.

Meer weten over Ruben en de cursussen die hij geeft?

Harry van Lier draait al heel lang mee in de muziekwereld, als basgitarist, zanger en componist. Naast docent basgitaar is Harry bandcoach en coördinator van de popbands bij VRIJDAG. Hij is heel goed in het naar boven halen van ieders sterke punten, zowel als bandcoach als in zijn individuele lessen.

Meer weten over Harry en de cursussen die hij geeft?

Dennis Mol houdt ervan om met zijn leerlingen naar een eindproduct toe te werken. Dat er uiteindelijk iets staat, dat goed klinkt en wat ze zelf voor elkaar hebben gekregen, met een beetje hulp.

Meer weten over Dennis en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld