Weinig licht fotografie

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Na zonsondergang geen foto’s meer maken? Juist wel, want in de nachtelijke uren en in de kroeg ziet de wereld er heel anders uit! Tijdens de cursus Weinig Licht Fotografie laat ik je zien hoe je met weinig licht toch de mooiste beelden kunt maken. Ik leer je kijken als een nachtdier en help je met de techniek waarmee je het weinige licht kunt gebruiken of aanvullen.

Een dankbaar onderwerp voor nachtfotografie is het landschap, maar ik wil je ook laten kennismaken met het maken van portretten bij weinig licht en ik ben benieuwd naar jouw beleving van de stadse avond. Ik neem je daarom graag mee op een ontdekkingstocht langs parken, bossen, grachten en natuurlijk de kroeg.

Tijdens zes bijeenkomsten op maandag aan de Walstraat bekijken we elkaars foto’s en laat ik je kennismaken met het werk van beroemde nachtfotografen. Zo leer je niet alleen hoe anderen het doen, maar ook hoe jíj het graag ziet.

Wil je meedoen? Je hebt een digitale camera nodig waarop je de belichting handmatig kunt instellen en zes vrije avonden.

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld