Navigatie overslaan
Kies je cursus
Gitaarles

Wil je gitaar leren spelen? Of met je eigen gitaar samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem gitaarles bij VRIJDAG! Bekijk onze gitaarlessen en doe mee.

Gitaarles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

De gitaar is een van de meest populaire instrumenten. En dat is niet voor niets! De mogelijkheden van de gitaar als instrument zijn namelijk ontzettend divers. Je kunt er allerlei muziekstijlen mee maken, van rock tot klassiek. En je kan er in je eentje op spelen, maar ook anderen mee begeleiden. Daarom is de gitaar vaak het begeleidende instrument in een band. Bovendien neem je een gitaar makkelijk overal mee naartoe, naar een feestje bijvoorbeeld, of een kampvuur. Maar bovenal is gitaar spelen gewoon hartstikke leuk!

Bij VRIJDAG kun je gitaarles nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar gitaar op het podium staat te rocken. Je leert de fijne kneepjes van het gitaar spelen dus van echte uitvoerende gitaristen! Er zijn gitaar lessen voor alle leeftijden en elk niveau. Dus of je nu kiest voor akoestische gitaar, elektrische gitaar, ukelele of basgitaar; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je gitaar aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Heb je zelf geen gitaar? Dan kun je er eentje bij ons huren. Benieuwd of het iets voor je is? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Zien we jou binnenkort als nieuwe student bij onze gitaarschool in Groningen?

Gitaarles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook gitaarles volgen als er thuis een krappe beurs is.