Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Orgelles

Samenspelen met je orgel? Doe mee met de ensembles en orkesten van VRIJDAG in Groningen! Bekijk hieronder onze cursussen waar je met een orgel aan mee kunt doen.

Orgelles in Groningen

Let op: we bieden op dit moment geen individuele orgellessen aan.

Voor alle leeftijden en elk niveau

De orgel is een machtig instrument dat veel en een veelzijdig geluid kan produceren. Zowel klassieke muziek als moderne melodieën komen op de orgel goed tot zijn recht. Daarbij is een mooie akoestiek natuurlijk erg belangrijk. Doordat onze concertzaal een geïntegreerde orgel heeft, is dit de perfecte plek om orgel te spelen.

Er zijn binnen VRIJDAG verschillende bands, ensembles, koren en orkesten waar je met een orgel aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Zien we jou binnenkort op het orgel in Groningen?

Orgelles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je orgelles volgen als er thuis een krappe beurs is.