Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus
Orgelles

Samenspelen met je orgel? Doe mee met de ensembles en orkesten van VRIJDAG in Groningen! Bekijk onze cursussen of meld je aan voor een gratis proefles.

Orgelles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

De orgel is een machtig instrument dat veel en een veelzijdig geluid kan produceren. Zowel klassieke muziek als moderne melodieën komen op de orgel goed tot zijn recht. Daarbij is een mooie akoestiek natuurlijk erg belangrijk. Doordat onze concertzaal een geïntegreerde orgel heeft, is dit de perfecte plek om orgel te spelen. Bovendien krijg je les van een ervaren docent die zelf regelmatig met de orgel meespeelt bij optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het orgel spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Daarnaast bieden we pianoles, keyboardles en klavecimbel les.

Er zijn orgel lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele orgelles of wilt spelen in een orkest; er is altijd een cursus voor jou. Er zijn binnen VRIJDAG namelijk verschillende bands, ensembles, koren en orkesten waar je met een orgel aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Een gratis proefles is mogelijk in overleg. Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze orgelles in Groningen?

Let op: we bieden op dit moment geen individuele orgellessen aan.

Kornetles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je orgelles volgen als er thuis een krappe beurs is.