Navigatie overslaan
Kies je cursus
Trompetles

Wil je trompet leren spelen? Of met je trompet samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem trompetles bij VRIJDAG! Bekijk onze trompetlessen en doe mee.

Trompetles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

De trompet is het hoogst klinkende blaasinstrument van de koperblazers. Je kunt er prachtige melodieën op spelen en het instrument is een onmisbaar onderdeel van de brassband en de blazerssectie van een big band. Maar ook als solo-instrument komt de trompet in allerlei muziekstijlen tot zijn recht; in jazz, funk en latin, maar ook in dance en electro. Denk bijvoorbeeld aan de muziek van Kyteman. En omdat de trompet op veel manieren in de muziek wordt gebruikt, zijn er dempers waarmee je de klankkleur en het volume kan aanpassen. Een veelzijdig instrument dus!

Bij VRIJDAG kun je trompetles nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar trompet meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het trompet spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Er zijn trompet lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele trompetles of wilt spelen in een orkest; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je trompet aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Heb je zelf geen trompet? Dan kun je er eentje bij ons huren. Benieuwd of het iets voor je is? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze trompetles in Groningen?

Trompetles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je trompetles volgen als er thuis een krappe beurs is.