Navigatie overslaan
Kies je cursus
Ukelele les

Wil je ukelele leren spelen? Of met je ukelele samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem ukelele les bij VRIJDAG! Bekijk onze ukelele lessen en doe mee.

Ukelele les in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

De ukelele is leuk, vrolijk en veelzijdig muziekinstrument. Deze kleine gitaar is met 4 snaren prettig te bespelen en dankzij de zomerse, ronde en heldere klank geeft het je al snel een tropisch vakantiegevoel. Bovendien kun je de uke vanwege het compacte formaat ook nog eens overal mee naar toe nemen. Ideaal voor kampvuurtjes dus! En qua stijl kun je er ook nog eens alle kanten mee op; van jazz, funk, rock en bluegrass tot en met de traditionele muziek van Hawaï. Kortom, een veelzijdig instrument!

Bij VRIJDAG kun je ukelele les nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar ukelele meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het ukelele spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Er zijn ukelele-lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele ukelele les of wilt spelen in een band; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je ukelele aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Heb je zelf geen ukelele? Dan kun je er eentje bij ons huren. Benieuwd of het iets voor je is? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze ukelele les in Groningen?

Ukelele les met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ukelele les volgen als er thuis een krappe beurs is.