Wegens het coronavirus wordt deze voorstelling tot nader order afgelast.

Theaterwandeling door de Korrewegwijk en de Hoogte

Laat je verrassen door muziek, dans en theater tijdens De Wijksnoeperij door de Korrewegwijk en De Hoogte!

De Wijk De Wereld was vorig jaar in de Korrewegwijk en De Hoogte, en wat zat daar veel talent! Dankzij de samenwerking met VRIJDAG in de Buurt wordt er nu nog steeds gedanst in de wijk, is Theatergroep Goed Begin ontstaan, krijgen de kinderen uit De Hoogte theaterles en heeft de wijk een wijkdichter. En op 21 maart, de eerste lentedag, kun je deze – en meer – talenten zien tijdens de ‘De Wijksnoeperij’: een cultureel ‘snoepreisje’ langs diverse korte acts die door buurtbewoners zijn gemaakt. Onder leiding van een ervaren stadsgids loop je een route door de wijk, langs verschillende gebouwen en andere interessante plekken. Verder zie je scenes van Theatergroep Goed Begin, optredens van de muziekgroep, dansgroep Mous, kinderen uit de Hoogte, theatergroep Geestkracht 11 en breng je een bezoek aan een echte imker.

 

Datum: nader te bepalen.

Starttijd: 12:45 en 15:30

Verzamelplaats: Floreshuis, Floresplein 19D, 9715 HH, Groningen

Kosten: GRATIS

 

Wandel je mee? Geef je snel op via wijksnoeperij@gmail.com want er kunnen maar 100 mensen meesnoepen! Ben je slecht ter been, meld dit dan in de mail, dan kijken we naar de mogelijkheden.

De Wijksnoeperij wordt mogelijk gemaakt door Mooie Wijken.

Voorproefjes:

Theatergroep Geestkracht
Spelers:  Chris, Dea, Fleur, Harry, Inge, Jaap, Janny,Jos, Marianne, Tiemen, Hilbrand.
Regie: Marga en Hika.

Dansgroep Mous: Berthe Friebel, Sarah Dakhlaoui, Francis Hensen, Aafke Horst, Charlotte Beerda, Annemieke Hoelen, Frank Elsdijk, Ciska Clarenbach, Hannelore Duynstee, Choreograaf: Beau Delwel

Heb je een vraag?

Verplicht veld