Navigatie overslaan
Kies je cursus

Workshop: Ableton Crash-introduction

16-99 jaar

Deze vier uur durende workshop leidt je door de basis van muziekproductie met Ableton!

De workshop is in het Nederlands, maar ook geschikt voor Engelssprekenden.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
25 mei 2024 13:00 - 17:00 Zaterdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Liza Dries 35,- Inschrijven

Je wil je al een tijdje verdiepen in het produceren van muziek, maar je hebt nog niet de kans gekregen om een muziekprogramma te openen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar muziekproductie?

Deze vier uur durende workshop leidt je door de basis van muziekproductie met Ableton! Je leert hoe je anders naar muziek kunt luisteren, krijgt de eerste handgrepen van Ableton Live en maakt een begin met je eigen project.

Naast het ontmoeten van andere (beginnende) producers en het opdoen van nieuwe inzichten, maken we er een leuke halve dag van en hopelijk ga je naar huis toe vol met inspiratie!

Docenten

Docenten: Liza Dries

Ontdek nog meer

Kornet

Wil je kornet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les op een leuke en gedegen manier en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 7-99jr

VRIJDAG Big Band

Heb jij er altijd al van gedroomd om te spelen in een groot ensemble? Bij de VRIJDAG Big Band is ruimte voor nieuwe muzikanten. Dus pak je kans en doe mee!

  • 13-18jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan een theaterweekend!

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

  • 17-99jr

Gitaarensemble (vergevorderden)

Speel je gitaar en wil je meer uitdaging? Meld je dan aan voor het gitaarensemble voor vergevorderden!

  • 8-12jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

  • 40-99jr

Wereldvrouwenkoor

Hou jij van zingen en diverse muziek? Zing mee met het Wereldvrouwenkoor! Beginnende en gevorderde zangeressen zijn van harte welkom.

  • 18-99jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!

Klarinet

Wil je klarinet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 14-99jr

Barokensemble Nuovo Barocco (gevorderden)

Met het Barokensemble Nuovo Barocco spelen we Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, zoals Bach, Vivaldi en Händel.

  • 14-99jr

Jazzcombo

In een jazzcombo leer je samen stukken spelen, maar vooral improviseren. Want iedereen kan improviseren!