Creatieve Handvaardigheid (jaar 2)

Creatieve Handvaardigheid (jaar 2)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
17 nov 2021 19:00 - 22:00 woensdag Walstraat 34 32 850,00

Deze opleiding is voor mensen die beroepsmatig of als vrijwilliger beeldend willen werken met groepen, of zich willen bij- of nascholen. De opleiding is ook zeer geschikt voor mensen die zich nog niet willen specialiseren, maar zich breder willen oriënteren op het gebied van beeldend werk.

De opleiding duurt 2 jaar, het tweede jaar wordt afgesloten met een examen. Dit bestaat uit een theorie-examen, een mondeling praktijkexamen bij je tentoonstelling en een werkboek. Het werkboek wordt gedurende de hele opleiding bijgehouden en fungeert ook als leerreflectieverslag, en na de opleiding als naslagwerk. De opleiding geeft geen lesbevoegdheid, maar bevat pedagogische en didactische onderdelen die je helpen om je eigen ontdekkingen te vertalen naar een les- of begeleidingssituatie. Het volgen van een stage is facultatief en geeft een extra aantekening in je diploma.

Binnen VRIJDAG kun je verschillende opleidingen volgen op het gebied van beeldende kunst. Bekijk onze creatieve opleidingen.

Gert Sennema

Sandra Vermanen

Gert Sennema laat mensen graag nieuwe dingen ontdekken en uitdrukking geven aan wat ze maken. Wanneer leerlingen hun eigen temperament en vorm ontdekken dan is zijn cursus geslaagd.

Meer weten over Gert en de cursussen die hij geeft?

Sandra Vermanen maakt beelden in het twee- en driedimensionale vlak, van allerlei materialen. Lesgeven is voor haar een eindeloos inspirerend proces van ontdekken, kijken, maken en leren van elkaar. Of haar cursisten nou piep zijn of al bijna met pensioen.

Meer weten over Sandra en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld