Keramiek (wachtlijst)

Wachtlijst keramiek

UITVERKOCHT
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 00.00 - 00.00 zaterdag Walstraat 34 32

De keramiekcursussen bij VRIJDAG zijn snel uitverkocht. Wil je een cursus volgen en is er momenteel geen aanbod? Schrijf je dan in voor deze wachtlijst. Op de wachtlijst staan al een groot aantal geïnteresseerden, we plaatsen op volgorde van aanmelding op de wachtlijst. Het kan dus lang duren voordat er een plekje voor je vrij komt.

Zodra er ruimte is, benaderen we je of de dag en het tijdstip van de vrijgekomen plek uitkomt (de dag en tijd bovenaan deze pagina klopt dus niet).

Ons cursusaanbod start twee keer per jaar: in september en februari, er zijn altijd enkele open plekken.

Een aantal zondagen per jaar hebben we eendaagse workshops. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons programma.

Liesbeth Kamp

Willem van Landeghem

Susan van Straten

Liesbeth Kamp laat haar cursisten graag de veelzijdigheid van keramiek zien en leert ze de diverse technieken van boetseren, glazuren en decoreren. Van serviesgoed tot objecten, van mensfiguren tot fantasiedieren, alles kan. Niemand is tijdens de cursus met hetzelfde bezig, iedereen ontdekt zijn of haar eigen weg.

Meer weten over Liesbeth en de cursussen die zij geeft?

De lessen van Keramist Willem van Landeghem zijn intuïtief, persoonlijk en improviserend. Hij geeft veel ruimte aan zijn cursisten om zelf te onderzoeken en ontdekken, hij denkt mee en biedt op de juiste momenten de benodigde informatie en vaardigheden aan.

Meer weten over Willem en de cursussen die hij geeft?

Voor keramist Susan van Straten blijft het altijd fantastisch: iets maken wat er nog niet was. Dat enthousiasme brengt ze graag over in haar lessen, waar altijd een fijne sfeer heerst. Ter verdieping organiseert ze tijdens haar cursussen vaak een excursie naar een expositie of een masterclass van een kunstenaar.

Meer weten over Susan en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld