Keramiek (wachtlijst)

Keramiek (wachtlijst)

WACHTLIJST
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 00:00 - 00:00 zaterdag Walstraat 34 32

De keramiekcursussen bij VRIJDAG zijn snel uitverkocht. Wil je een cursus volgen, maar is er momenteel geen aanbod? Schrijf je dan in voor deze wachtlijst.

Zodra er plek is in een ochtend-, middag- of avondcursus benaderen we jou of je nog steeds wilt en kunt meedoen (de dag en tijd bovenaan deze pagina klopt dus niet). Uiteraard proberen we je te plaatsen op een moment dat jou uitkomt!

Ons cursusaanbod start twee keer per jaar: in september en februari, en er zijn altijd enkele open plekken. Wachttijden zijn dan ook sterk afhankelijk van openvallende plekken en flexibiliteit in dag en tijdstip.

Liesbeth Kamp

Willem van Landeghem

Susan van Straten

Liesbeth Kamp laat haar cursisten graag de veelzijdigheid van keramiek zien en leert ze de diverse technieken van boetseren, glazuren en decoreren. Van serviesgoed tot objecten, van mensfiguren tot fantasiedieren, alles kan. Niemand is tijdens de cursus met hetzelfde bezig, iedereen ontdekt zijn of haar eigen weg.

Meer weten over Liesbeth en de cursussen die zij geeft?

De lessen van Keramist Willem van Landeghem zijn intuïtief, persoonlijk en improviserend. Hij geeft veel ruimte aan zijn cursisten om zelf te onderzoeken en ontdekken, hij denkt mee en biedt op de juiste momenten de benodigde informatie en vaardigheden aan.

Meer weten over Willem en de cursussen die hij geeft?

Voor keramist Susan van Straten blijft het altijd fantastisch: iets maken wat er nog niet was. Dat enthousiasme brengt ze graag over in haar lessen, waar altijd een fijne sfeer heerst. Ter verdieping organiseert ze tijdens haar cursussen vaak een excursie naar een expositie of een masterclass van een kunstenaar.

Meer weten over Susan en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld