Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Repertoireklas zang

21-99 jaar

Wil jij werken aan je interpretatie en voordracht van je zang? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg twee lessen van enthousiaste en ervaren docenten.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
17 nov. 2023 18:30 - 20:30 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Marian van der Heide, Pieter Pilon 45,- Geannuleerd
02 feb. 2024 18:30 - 20:30 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Marian van der Heide, Pieter Pilon 45,- Inschrijven
17 mei 2024 18:30 - 20:30 Vrijdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Marian van der Heide, Pieter Pilon 45,- Inschrijven

In de repertoireklas werken we aan de interpretatie en voordracht van een lied of aria. Je luistert en leert ook van de andere zangcursisten. Aan de orde komen zaken als tekstbegrip, verstaanbaarheid, expressie en presentatie. De lessen zijn heel geanimeerd en het is boeiend om van elkaar te leren en ander repertoire te leren kennen.

Deze cursus bestaat uit 2 lessen. In de eerste les werk je met docent Marian van der Heide. In de tweede les begeleidt Pieter Pilon aan de vleugel en zingen we in de grote zaal aan de Akkerstraat.

Lesdata

 • 17 nov & 1 dec 2023
 • 2 & 16 feb 2024
 • 17 & 31 mei 2024

Docenten

Docenten: Marian van der Heide, Pieter Pilon

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

 • 21-99jr
 • Tip!

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

 • 19-99jr

Introductiecursus theater

De introductiecursus theater is de perfecte manier om te kijken of acteren bij je past. Je leert de grondbeginselen van acteren en ondervindt wat er nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen.

Klarinet

Wil je klarinet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

 • 16-99jr

Blokfluitensemble Flauto Volante (intermediaire)

´╗┐In onze blokfluitensembles spelen we van alles, van middeleeuwse tot moderne muziek.

 • 8-9jr

Route Verbeelden

In deze cursus nemen we je mee de vloer op, zo ontdek je hoe je je eigen fantasie kunt gebruiken in theater. Doe je mee?

 • 16-23jr

Route Oog voor detail

Oog voor detail is gericht op jongeren en jongvolwassenen met autisme. In deze cursus besteden we net iets meer aandacht aan voorbereiding en de lesopbouw.

 • 16-99jr

Zeefdrukken: Flessenportretten

Onderzoek de fles en vind deze opnieuw uit in de workshop Flessenportretten!

 • 7-10jr

Ontdek je Instrument

Wil je graag muziek maken en ontdekken welk instrument bij je past? Doe mee met Ontdek je Instrument!

Dwarsfluit

Wil je dwarsfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld ons dwarsfluitensemble of een popband.

 • 14-99jr

Superstars

Superstars is een bandje voor het speciaal onderwijs. Iedereen kan meedoen en alle instrumenten zijn welkom!

 • 16-99jr

Strijkersensemble

Violist, altviolist, cellist of contrabassist? Meld je aan voor het Strijkersensemble en geniet van het samenspelen met andere strijkers!

 • 8-12jr

Theaterweekend

Volg je theaterles en wil je meer? Of wil je kort en intensief kennismaken met theater bij VRIJDAG? Doe dan mee aan dit theaterweekend!