Schilderen met de camera

Schilderen met de camera

Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
31 jan 2022 19.30 - 22.00 maandag Walstraat 34 7 163,00

Toen je leerde fotograferen, ging er een wereld voor je open. Zou je die opwinding graag nog eens willen voelen en weer net zo verrast willen worden door het onbekende? Meld je dan aan voor de Cursus Schilderen met de Camera en ga mee op ontdekkingsreis door het land van de onbegrensde mogelijkheden.

In deze ‘magical mystery tour’ verkennen we het overgangsgebied tussen fotografie en beeldende kunst en zoeken we de grenzen op van wat mogelijk is met een camera.

Elke les staat in het teken van een bijzondere techniek, inspiratiebron of werkwijze, Je krijgt wekelijks een uitdagende opdracht en in de laatste les bekijken we samen hoe we de bizarre, oogverblindende en sprakeloos makende foto’s op de meest intense wijze kunnen presenteren.

Bekijk de wereld via je camera met een nieuwe blik!

Renze Dijkema

Fotografiedocent Renze Dijkema helpt zijn cursisten om hun blik en belevingswereld te verbreden. Hij wisselt graag van gedachten met zijn cursisten over beeldende kunst in het algemeen en fotografie in het bijzonder.

Meer weten over Renze en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld