Vrije Inloop muziek.jpg

Vrije inloop 4-12 jaar: muziek beeldend theater

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
18 sep 2019 14:00 - 16:30 woensdag Walstraat 34 33 8,00

Elke woensdagmiddag met uitzondering van vakanties en feestdagen.

De Vrije Inloop is voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Kinderen, musici, theatermakers en kunstenaars werken elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur samen bij VRIJDAG in de Walstraat 34. Kinderen zijn de baas, kiezen zelf en doen verschillende dingen. Inschrijven is niet nodig, maar kom wel op tijd want vol is vol.

Beeldende kunst

Je bouwt, vilt, kleit, drukt, naait, tekent en schildert. Spelenderwijs leer je veel over kunst, techniek en het gebruik van allerlei materialen en ontdek je wat je leuk vindt om te doen en te maken.

Theater

Iedereen heeft wel eens de wens om iets of iemand anders te zijn. Samen bedenk je wat je gaat doen: wil je zingen, verkleden of schminken? In een soapserie spelen, een film of een toneelstukje? Iedereen kan spelen. Hier ontdek je of je dit leuk vindt.

Muziek

Samen ontdek je met verschillende muziekdocenten hoe leuk het is om muziek te maken. Kijken en luisteren, spelen of zingen, drummen en keyboard bespelen. Niks staat vast en leuk wordt het zeker!

We werken met een strippenkaart: 1 strip € 8,00, 5 strippen € 40,00 en 10 strippen € 75,00. Is dit te duur? Kijk of je in aanmerking komt voor subsidie. Betalen kan op locatie (pinnen is ook mogelijk).

Vrije Inloop theater.jpg Vrije Inloop muziek.jpg
 Diverse docenten

Diverse docenten

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld