Zoomtheater (online)

Zoomtheater (online)

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 sep 2021 19:00 - 20:30 woensdag Extern 8 160,00

Deze cursus is 100% online via de software van Zoom (gratis te downloaden).

De coronacrisis dwong ons tot omdenken; omdat we geen theater konden maken op locatie, gingen we online aan de slag. Er ontstond een nieuwe vorm van theatermaken, waarin de camera een grote rol speelt. Deze filmische vorm van theatermaken, met alle (technische) facetten die daarbij komen kijken, heeft geresulteerd in een spannende cursus Zoomtheater: 100% online!

De cursus wordt gegeven door theaterdocent Pascal Kijzer. Pascal woont in Amsterdam en geeft de cursus gewoon vanuit zijn eigen huis; een voordeel van een online cursus. Mensen die niet in Groningen wonen kunnen dus ook meedoen: hoe leuk is het, om een cursus te volgen samen met je vriend uit Maastricht!

Omdat het beeldende aspect een grote rol speelt in deze vorm van theatermaken, vliegen we ook een paar keer beeldend docent Gerda Schepers in.

Gerda Schepers

Pascal Kijzer

Pascal Kijzer

Gerda Schepers combineert het allemaal in haar lessen: haar liefde voor kleding, verkleden, andere culturen en theater. Ze houdt ervan om samen met haar cursisten te zoeken naar inspiratie, van elkaar te leren en te experimenteren met verrassende materialen.

Meer weten over Gerda en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld