Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Senioren

Je bent nooit te oud om te spelen. Doe eens gek en schrijf je in voor theater! Iedereen boven de 50 jaar is welkom bij de theatercursussen voor senioren!

Theater voor senioren

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wanneer je de 50 gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven. En net als de derde helft bij sport: het feest begint nu pas! Het is een ideale tijd om iets nieuws te gaan doen. Dus als je nieuwsgierig bent naar toneel spelen, dan is dít het moment om te starten. Kom samen met leeftijdsgenoten verhalen vertellen, plezier maken op de spelvoer en nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekken.

Naast de onderstaande cursussen die specifiek voor senioren zijn, biedt VRIJDAG veel meer cursussen waar je als senior aan mee kunt doen. Dus wil je theater maken, maar liever in een samenstellingen van gemengde leeftijden? Bekijk dan onze theatercursussen voor volwassenen.

Benieuwd naar de rest van ons aanbod?