Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Volwassenen

Plezier maken op de spelvloer, verhalen vertellen en en nieuwe kwaliteiten bij jezelf ontdekken? Dat kan bij VRIJDAG met de theatercursussen voor volwassenen.

Theater voor volwassenen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Bij VRIJDAG hebben we verschillende theatercursussen voor volwassenen. De meeste cursussen bestaan uit 8 of 16 lessen. Na elke cursus kun je je opnieuw inschrijven en meteen door naar een volgende cursus. Je stelt zo je eigen route samen, waardoor je je optimaal kunt ontwikkelen als acteur en theatermaker. Ben je nieuw in de wereld van theater en wil je uitvinden of acteren bij je past? Dan raden we je aan om te starten met de introductiecursus voor volwassenen. Hierna weet je beter welke kant je op wilt en welke vervolgcursus bij je past.

Als je al precies weet wat je wilt, dan is er een mooi menu om uit te kiezen: van acteren tot improviseren en je eigen teksten op de vloer zetten tijdens de cursus Van tekst naar vloer. Wanneer je meer interesse hebt in het spelen en maken van een productie, kijk dan eens bij de cursus Voorstelling maken of Productie. Liever een mix van zang, dans en spel? Ga dan voor Musical! En heb je behoefte om je te verdiepen in theatermaken met een vaste groep? Kies dan voor de vierjarige opleiding Theaterschool voor Volwassenen.

Heb je de smaak flink te pakken en wil je meer? Of wil je jezelf juist kortstondig onderdompelen in een bepaald vakgebied binnen theater? Dan zijn er voor jou Theaterweekenden: workshops waarin je binnen een weekend toewerkt naar een voorstelling of presentatie met een specialist op een vakgebied binnen theater. Deze zijn voor iedereen te volgen, of je nu al les bij ons volgt of niet. En wie samen wil spelen met mede 50-plussers, kan kiezen uit theatercursussen voor senioren.

Ben je ouder dan 50 jaar? Bekijk dan onze theatercursussen voor senioren.