Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus
Volwassenen

Plezier maken op de spelvloer, verhalen vertellen en en nieuwe kwaliteiten bij jezelf ontdekken? Dat kan bij VRIJDAG met de theatercursussen voor volwassenen.

Theater voor volwassenen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Bij VRIJDAG hebben we verschillende theatercursussen voor volwassenen. De meeste cursussen bestaan uit 8 lessen. Na elke cursus kun je je opnieuw inschrijven en meteen door naar een volgende cursus. Je stelt zo je eigen route samen, waardoor je je optimaal kunt blijven ontwikkelen als acteur en theatermaker. Ben je nieuw in de wereld van theater en wil je uitvinden of acteren bij je past? Dan raden we je aan om te starten met de introductiecursus voor volwassenen. Hierna weet je beter welke kant je op wilt en welke vervolgcursus bij je past.

Als je al precies weet wat je wilt, dan is er een mooi menu om uit te kiezen: van acteren en samen een voorstelling maken, tot muziektheater, spelen met script en je eigen teksten op de vloer zetten tijdens de cursus Van tekst naar vloer. Wie samen wil spelen met mede 50-plussers, kan kiezen uit theatercursussen voor senioren. Wil je meer weten over de theorie achter theater? Dan is de cursus Theatergeschiedenis een aanrader. En heb je behoefte om je nog meer te verdiepen in theatermaken met een vaste groep? Kies dan voor de vierjarige opleiding Theaterschool voor Volwassenen.

Ben je ouder dan 50 jaar? Bekijk dan onze theatercursussen voor senioren.