Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Drumles

Wil je leren drummen? Of met een drumstel samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem drumles bij VRIJDAG! Bekijk hieronder onze drumlessen.

Drumles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Als drummer bepaal je het tempo en het ritme van de muziek. En met een goede timing en groove breng je iedereen in beweging. Misschien denk je dat drummen moeilijk is, maar in principe kan iedereen het leren. Je kunt het net zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt, want bij drumles heb je niet te maken met akkoorden of toonladders. Natuurlijk is het belangrijk om een goede techniek aan te leren en om de drumstokjes op de juiste manier vast te houden. Maar als je dat eenmaal onder de knie hebt, kun je een heleboel creativiteit kwijt in de drums!

Bij VRIJDAG kun je drumles nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar drumstel meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het drums spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Er zijn drum lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele drumles of wilt spelen in een band of orkest; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je drums aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Heb je zelf geen drumstel? Dan kun je er eentje bij ons huren. Benieuwd of het iets voor je is? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze drumles in Groningen?

Drumles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook drumles volgen als er thuis een krappe beurs is.