Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Hobo spelen

Samenspelen met je hobo? Doe mee met de ensembles en orkesten van VRIJDAG in Groningen! Bekijk hieronder de cursussen waar je met jouw hobo aan mee kunt doen.

Hobo spelen in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Wil je met je hobo samenspelen in een ensemble of orkest? Stap dan binnen bij VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen. Onze professionele docenten dagen je uit om muzikaal het beste uit jezelf te halen. Plezier en samen muziek maken vormen bij ons de basis. Bekijk hieronder de ensembles en orkesten waar jij met je hobo aan mee kunt doen. Een gratis proefles is mogelijk in overleg. Let op: we bieden geen individuele hobolessen aan.

Let op: we bieden op dit moment geen individuele hobolessen aan.

Muziekles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook een cursus volgen als er thuis een krappe beurs is.