Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Kies je cursus

VRIJDAG Naschool

Waren de kunstprojecten op school zo’n succes en willen jullie hierop verder bouwen na schooltijd? Wil je de leerachterstanden inhalen door middel van kunst en cultuur? Heb je een invulling nodig voor de Verlengde schooldag? Wil je een kunstproject opzetten na schooltijd met de kinderen uit de wijk? Of heb je een ander idee voor na schooltijd en weet je niet waar je heen moet? Klop bij ons aan!

Wij kunnen met jullie meedenken en samen kunnen we hele leuke dingen neer gaan zetten. Elk kind zou de mogelijkheid moeten krijgen om mee te doen aan kunst en cultuur. Wat zou jij maken als alles mogelijk was?

Kunst en cultuur buiten schooltijd

Wij zijn er voor scholen die kunst en cultuur aan willen bieden buiten schooltijd. Bijvoorbeeld in het kader van de Verlengde schooldag. Maar ook als er andere projecten zijn (groot of klein) waarbij je docenten nodig hebt, een gedegen plan van aanpak of iemand die de culturele wereld kent en het project samen met jullie kan dragen. De enige voorwaarde is dat het in de wijk en buiten schooltijd plaats vindt. Gaat het al borrelen?

Samen aan de slag?