Route Theater Talent

Aankomend seizoen start VRIJDAG met de route Theater Talent. In deze nieuwe theaterroute krijg je extra spellessen en maak je voorstellingen met verschillende regisseurs uit het werkveld. De lessen volg je dus boven op de lessen van je eigen theaterroute en bieden de ruimte om je naar een hoger niveau te ontwikkelen en door te groeien als speler en theatermaker.

Aan bod komen onder andere: improvisatie, elementair spel, muziektheater, analyse van spel en tekst, voorstellingen bezoeken én samen voorstellingen maken voor een breed publiek. De route Theater Talent duurt een jaar en we werken met trajecten van 33 weken. Een les duurt 2 uur. Dit word aangevuld met extra weekendrepetities en presentatiedagen.

De lessen van de route Theater Talent voor kinderen (8-11 jaar) zijn op donderdag van 16.45 tot 18.15 uur. De prijs voor kinderen die al een route binnen VRIJDAG volgen is €150. De lessen van de route Theater Talent voor jongeren (12-20) zijn op woensdag van 19.00 tot 21.00 uur. De prijs voor jongeren die al een route binnen VRIJDAG volgen is €250.

Aanmelden voor de selectiedag

Heb jij een ontembare passie voor theater en wil je meer, meer, meer? Dan is de route Theater Talent echt iets voor jou! We zoeken gemotiveerde kinderen en jongeren die hun talent verder willen ontwikkelen. Deelname aan de route gaat door middel van een selectieles op zaterdag 14 september. De selectieles voor kinderen is van 10.00 tot 12.30 uur. De selectieles voor jongeren is van 13.00 tot 15.30 uur. Tijdens deze dag krijg je les van Maartje Ghijsen, Loes Nuijten en Rozan Vergeer. Deelname kost €12,50.

Na je aanmelding krijg je via e-mail een voorbereidingsopdracht toegestuurd.

Voor meer info kun je contact opnemen met Maartje Ghijsen, programmeur Theater of Rozan Vergeer, coördinator route Theater Talent.

 

Heb je een vraag?

Verplicht veld