49651963577_8774d7adf4_k.jpg
Thuis aan de slag met muziek, theater, beeldende kunst
en meer
Doe mee
49651682271_00d9c8fbc1_k.jpg
Voorstellingen, concerten en exposities vanuit je luie stoel
Maak mee
Zoom.jpg
Leer meer over nieuwe verdienmodellen en online lesgeven
Beweeg mee

KultuurCentrale

VRIJDAG Advies werkt momenteel hard aan de KultuurCentrale, hét nieuwe online cultureel platform voor de provincie Groningen. Met de KultuurCentrale willen we alle makers en mogelijkmakers met elkaar gaan verbinden. Geef ons een hartje op Toukomst!

De KultuurCentrale is er nog niet, maar we willen vanwege de crisis rond het coronavirus alvast een start maken, hier, op onze eigen website. Deze KultuurCentrale is dus een bescheiden versie van wat het platform uiteindelijk moet worden. 

Op deze tijdelijke KultuurCentrale kun je terecht voor leuke activiteiten en delen we voorstellingen, concerten en optredens uit de Groninger kunst- en cultuursector. Professionals vinden er informatie over regelingen, nieuwe verdienmodellen en praktische tips om online les te gaan geven of te repeteren met een koor.

Deze informatie bedenken we natuurlijk niet allemaal zelf! Iedereen in het culturele veld van Groningen, van harmonie-orkest tot museum en van dirigent tot illustrator, roepen we op om ons activiteiten toe te sturen zodat we dat aan iedereen kunnen laten zien!

Onder de inzenders van activiteiten wordt een prijs verloot. De winnaar krijgt een artikel in de derde editie van ons KultuurBlad en mag gratis deelnemen aan een workshop naar keuze van VRIJDAG Advies of POPgroningen.

Heb je ook aanbod voor Doen, Beleven of voor professionals? Mail ons jouw informatie en wij plaatsen het op de KultuurCentrale!

Nieuws voor het hele culturele veld

Deel deze pagina

Geef je ons een hartje? ❤️

Met Toukomst bouw je mee aan projecten voor de toekomst van Groningen. Het team van VRIJDAG Advies heeft twee van haar projecten op Toukomst gezet:

Bekijk de animatie over de KultuurCentrale

Heb je een vraag?

Verplicht veld