Navigatie overslaan

Deze site gebruik cookies om je beleving te verbeteren. Cookieverklaring

Let op: van 25 juli t/m 14 augustus zijn onze locaties voor drie weken gesloten
Kies je cursus
Zangles

Wil je leren zingen? Of zingen in een koor, band, orkest of ensemble? Neem zangles bij VRIJDAG! Bekijk onze zanglessen of meld je aan voor een gratis proefles.

Zangles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Het oudste en meest veelzijdige instrument ter wereld is natuurlijk de menselijke stem. Ben jij dol op zingen en wil je jouw stem (beter) leren beheersen en ontwikkelen? Volg dan zangles bij VRIJDAG. Je kunt bij ons alle klanten op; van individuele zangles in klassieke of lichte muziek, tot (samen) zingen in een koor, band of musical. We hebben zanglessen voor alle leeftijden en elk niveau. Dus of je nu net begint of al een tijdje zingt, er is altijd een zangles die bij jou past.

Al onze zanglessen worden worden gegeven door een ervaren zangcoach die regelmatig zelf op het podium staat. Hij of zij leert je de juiste technieken en oefeningen op het gebied van adem, klank, articulatie en houding. Je leert de fijne kneepjes van het zingen dus van echte uitvoerende zangers en zangeressen. Maar bovenal is zingen gewoon erg leuk! Weet je nog niet zo goed wat je zoekt of kunt verwachten? Dan mag je natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend een proefles proberen.

Wanneer je bij ons zangles volgt, mag je bovendien gratis meedoen met alle bands, ensembles en orkesten van VRIJDAG. En dat zijn er heel veel! Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze zangles in Groningen?

Zangles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je zangles volgen als er thuis een krappe beurs is.