Navigatie overslaan
Kies je cursus
Koren

Wil je zingen in een koor? Bij VRIJDAG hebben we koren voor alle leeftijden en elk niveau. Bekijk onze koren en zing een keertje gezellig mee!

Koren in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

De menselijke stem is jouw eigen unieke instrument. En met dat instrument kun je ontzettend veel doen, vooral in groepsverband! Ben jij dol op zingen en wil je samen zingen in een koor? Bij VRIJDAG hebben we koren voor alle leeftijden en elk niveau. Je kunt kiezen uit verschillende soorten koren, zoals een popkoor, kinderkoor, jongerenkoor, seniorenkoor, vrouwenkoor... noem maar op! En of je nu net begint of al een tijdje zingt, er is altijd een koor voor jou. Daarnaast bieden we ook individuele zangles, zowel licht als klassiek.

Al onze koren worden worden geleid door een ervaren dirigent die zelf regelmatig met zijn of haar koor op het podium staat. Hij of zij leert je je stem te ontwikkelen en samen te zingen. Je leert de fijne kneepjes van het koorzang dus van echte uitvoerende dirigenten. Maar bovenal is zingen in een koor gewoon erg leuk en gezellig! Weet je nog niet zo goed wat je zoekt of kunt verwachten? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Daarnaast zijn er binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je als zanger(es) aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Zien we jou binnenkort als nieuw koorlid bij een van onze koren in Groningen?

Iedere 2e vrijdag van de maand is er een gratis meezingcafé voor jong en oud.

Koorzang met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook in een koor zingen als er thuis een krappe beurs is.