050+ koor

050+ koor VRIJDAG

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
13 sep 2021 11.00 - 12.15 maandag Sint Jansstraat 7 36 200,00

​Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!​

Zing mee met het 050+ koor! De naam van het koor verraadt twee dingen: het koor zingt in Groningen én de koorleden zijn niet meer de jongsten. Het repertoire van het koor is dat juist wel. Zo wordt er muziek van de laatste tien jaar gezongen: pop, rap, hiphop, en ook af en toe een mooie ballade. Je zult zien dat je op elke leeftijd kunt swingen.

Kom gerust eens meedoen om te kijken of het wat voor je is. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Zangervaring is niet vereist, zin om iets nieuws te proberen wel!

Marcos Moragues

elektrische gitaar

Eileen Veldkamp

zang

Gitarist Marcos Moragues maakt zelf vooral latin-jazz met zijn Mogambo Latinband, maar ook fusion, pop en funk en rock. De vreugde die de muziek en het gitaarspelen hem geeft brengt hij met veel enthousiasme over op zijn leerlingen.

Meer weten over Marcos en de cursussen die hij geeft?

Volgens zangdocent en dirigente Eileen Veldkamp is muziek de meest toegankelijke manier om contact te maken. Tijdens haar lessen zorgt ze ervoor dat je als cursist dichter bij je doelt komt. En of dat doel relatief klein of groot is, maakt Elieen niets uit.

Meer weten over Eileen en de cursussen die ze geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld