050 plus koor.jpg

050+ koor

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
26 aug 2019 10:00 - 11:15 maandag Noorderbuitensingel 11 38 200,00

Met het 050+ koor gaan we Groningen flink wakker schudden! Het is een ouderenkoor, maar dan net even anders. We richten ons op nieuwe, hippe muziek. Pop, rap, metal, alles kan. En natuurlijk is er plek voor een mooie ballad. We gaan liedjes zingen waar we iedereen mee gaan verrassen.

Tijdens de repetities leren we de liedjes en werken we meteen aan uitstraling en presentatie. Daarom repeteren we ook in het VRIJDAG Theater aan de Noorderbuitensingel 11.

Het is gedurende het hele jaar mogelijk om in te stromen. Kom gerust eens meedoen om uit te proberen of het wat voor je is! Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Zangervaring is niet vereist, zin om iets nieuws te proberen en gevoel voor humor wel.

Loes Nuijten

Docent Muziektheater & Programmeur Theater

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukst aan lesgeven vind ik om samen met leerlingen het onderzoek aan te gaan naar een mooie integratie van muziek en theater in een voorstelling. Ook laat ik ze graag kennis maken met talenten waar ze zichzelf nog niet bewust van zijn. Ik vind het ook leuk om mensen vormen van theater te laten zien die ze nog niet kennen. Na afloop ben ik het meest blij als ik mensen met lef en trots op het toneel zie staan.

Trots op!

Op mijn kleinkunstduo Loes en Die Kleine. Wij schrijven eigen liedjes en spelen hiermee op theaterfestivals en in theaters.

Favorieten

Graag luister ik naar Theo Nijland, Maarten van Roozendaal, Eefje de Visser en Charl Delemarre. Die teksten en melodieën: wauw! Voorstellingen van het RO theater vind ik erg goed en de choreografieën van Pina Bausch vind ik prachtig. Daarnaast kan ik ook Beyoncé met haar lekkere commerciële beats waarderen. En zo kan ik nog wel even doorgaan...

Opleiding

Muziektheater, Codarts Rotterdam

https://loesendiekleine.com/

Wil je graag muziek maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld