Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Dreumesmuziek

1,5-3 jaar Uitverkocht

Onder begeleiding van de docent Rie-Jetske maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

Is jouw kindje wat jonger, maar wil je graag meedoen? Neem gerust contact op.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
01 feb. 2024 09:00 - 10:00 Donderdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Rie-jetske Komen-Meinema 64,- Uitverkocht
03 apr. 2024 09:00 - 10:00 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Rie-jetske Komen-Meinema 64,- Uitverkocht
04 apr. 2024 09:00 - 10:00 Donderdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Rie-jetske Komen-Meinema 64,- Uitverkocht

Muziek maakt een diepe indruk op jonge kinderen. Het brengt ontspanning en stimuleert de ontwikkeling. Bovendien verdiept het de relatie tussen kind en ouder. Er wordt daarom waarde gehecht aan de aanwezigheid van telkens dezelfde ouder. Tijdens de laatste les zijn beide ouders welkom.

Het eerste kwartier is er tijd om je in alle rust te installeren samen met je kleintje. Het laatste kwartier is uitloop waar de kinderen nog even kunnen spelen met elkaar en ouders elkaar kunnen ontmoeten. De les zelf duurt ongeveer 30 minuten.

Over de docent

Rie-Jetske is zangeres en zangcoach en geeft muzieklessen binnen het onderwijs. Momenteel volgt ze de opleiding Docent Muziek op Schoot. Daarnaast is ze mama van een zoontje van 2 jaar.

Docenten

Docenten: Rie-jetske Komen-Meinema

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 4-7jr

Muziekshow

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

Dwarsfluit

Wil je dwarsfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld ons dwarsfluitensemble of een popband.

  • 7-9jr

Introductiecursus gitaar

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus gitaar voor kinderen van 7-9 jaar.

Baglama

Wil je bağlama leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een orkest of ensemble.

  • 1,5-4jr

Peuterswing

Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon!

Gitaar

Wil je gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of het gitaarensemble.

  • 7-9jr

Beats Bouwen

In deze cursus ga je aan de slag met een eigen muziekproductie! Leer jouw eigen beats en tracks bouwen op een iPad.

  • 7-10jr

Djembé

Kom trommelen met Issiaga! Tijdens de lessen leer je de drie verschillende tonen op de djembé spelen.

  • 0,5-1,5jr

Babymuziek

Onder begeleiding van de docent maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

Elektrische gitaar

Wil je elektrische gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een popband.

  • 4-12jr

Vrije inloop: Muziek, theater en beeldende kunst

Muziek, theater en beeldende kunst

  • 16-99jr

Djembé

Ieder een eigen drum, samen in een ritme! Ervaar de kracht en energie die vrijkomt als we samen djembé spelen.