Landschapsfotografie:
Stad en Ommeland II

Landschapsfotografie: Op pad in Stad en Ommeland II

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
19 mrt 2022 10.30 - 13.00 zaterdag Walstraat 34 4 90,00

In deze cursus trekken we de ‘Groningse wildernis’ in en gaan we op verschillende manieren naar ons landschap kijken. Dramatische wolken boven een bergkam of een zonsondergang in een tropische zee zul je hier niet aantreffen, maar ‘gewone’ landschappen zijn vaak bijzonderder dan je denkt en heel interessant om te fotograferen.

Op pad

We gaan vier zaterdagochtenden op pad, we bekijken rustige en dynamische landschappen, grote vormen en kleine details, tijdens regen en in de zon. De docent helpt je uiteraard met alle technische uitdagingen die voorbij komen.

Naast het Stadspark, de prinsentuin en het Noorderplantsoen zullen we ook de dorpen Dorkwerd en Wierumerschouw verkennen. Daarnaast maak je kennis met beroemde landschapsfotografen en bekijken we elkaars werk. Zo ontdek je niet alleen hoe anderen het doen, maar ook hoe jíj het graag wil aanpakken.

Ga je mee op avontuur? Vergeet je camera niet!

Renze Dijkema

Fotografiedocent Renze Dijkema helpt zijn cursisten om hun blik en belevingswereld te verbreden. Hij wisselt graag van gedachten met zijn cursisten over beeldende kunst in het algemeen en fotografie in het bijzonder.

Meer weten over Renze en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld