Bij Vrijdag muzieklessen printsize-1022 - nathan.jpg

Muziek Talent kinderen

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
19 sep 2019 16:45 - 17:45 donderdag Sint Jansstraat 7 32 400,00 950,00 1.200,00

Heb je een ontembare passie voor muziek? Dan is de route Muziek Talent helemaal iets voor jou! Je componeert je eigen muziekstuk voor de compositiewedstrijd van het Nederlands Blazers Ensemble.

Je gaat improviseren, op een verrassende plek in Groningen een presentatie in elkaar zetten, met een theaterdocent onderzoeken waarom je als muzikant ook acteur bent en je wordt ondergedompeld in verschillende masterclasses. Daarnaast presenteer je regelmatig aan je medecursisten en geef je feedback aan elkaar. En natuurlijk ga je optreden op festivals, in het UMCG en in de mooie concertzaal van VRIJDAG.

Ook als je buiten VRIJDAG instrumentale muziekles hebt, dan kun je deze route volgen. Je kan je individueel inschrijven of als band of ensemble.

Instrumentale les

Instrumentale muziekles maakt niet standaard onderdeel uit van de Muziek Talent route, maar je kunt wel kiezen voor de route inclusief instrumentale les. Klik op inschrijven en kies vervolgens voor de talentroute met 30 of 45 lesminuten per week. Kies je voor instrumentale lessen, dan heb je nog eens recht op 38 extra lessen per seizoen.

Startdata

  • Blok 1: donderdag 19 september
  • Blok 2: donderdag 28 november
  • Blok 3: donderdag 13 februari
  • Blok 4: donderdag 7 mei

Foto: Annette LM Schmidt Photography

Het afgelopen jaar heeft mijn dochter (Jente, 11 jr.) meegedaan aan de talentroute. Het is heel mooi om te zien na een jaar wat het haar heeft gebracht. Ze durft meer qua muziek, is zekerder geworden en heeft geleerd om met een groep van diverse jonge mensen met verschillende instrumenten om te gaan. Wij merken dat ze vrijer is geworden in het maken van muziek en meer creatief en out of the box durft te denken. De diverse lessen en activiteiten hebben daar zeker hun aandeel in gehad.

Nanja Borst, 6 juni 2019
 Diverse docenten

Diverse docenten

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • Cursussen, routes, workshops en meer
  • vraag & aanbod voor en door het amateurveld
  • Beleid & organisatie 2 x per jaar
Heb je een vraag?

Verplicht veld