Peuterswing 1.5 - 4 jaar

Peuterswing 1.5 - 4 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
04 feb 2022 09.35 - 10.05 vrijdag Sint Jansstraat 7 8 64,00

Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

In deze leuke cursus gaan peuters samen met een ouder of begeleider op een vrolijke manier muziek maken, dansen en beleven. Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon! Ook zijn er lieve knuffels, gekleurde linten, hoepels en leuke instrumentjes.

Muziek is goed voor de ontwikkeling van jonge kinderen. Naast veel plezier wordt het muzikale gehoor, het geheugen en het concentratievermogen ontwikkeld. Bovendien verdiept samen muziek maken de relatie tussen jou en je (klein)kind.

Nanda Kievit

samenspel

Wim Lever

accordeon

Nanda Kievit werkt ontzettend graag met kinderen, omdat ze vaak heel onbevangen zijn en vol fantasie zitten. Ze krijgt regelmatig te horen dat kinderen aan hun ouders vragen wanneer ze weer met haar mogen zingen en dansen; een mooier compliment kan ze niet krijgen.

Meer weten over Nanda en de cursussen die zij geeft?

Wim Lever is gek op muziek in het algemeen en de accordeon in het bijzonder. Spelenderwijs brengt hij in zijn lessen die liefde over en daagt hij zijn cursisten uit om vooral veel samen te spelen. Want samen muziek maken is het mooiste wat er is.

Meer weten over Wim en de cursussen die hij geeft?

Kinderen en jongeren (prijs per seizoen)

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld