Popkoor VRIJDAG 18-99 jaar

Popkoor VRIJDAG 18-99 jr

WACHTLIJST
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
14 sep 2021 20.00 - 21.30 dinsdag Sint Jansstraat 7 36 190,00 220,00

Het VRIJDAG Popkoor is voor enthousiaste liefhebbers van popmuziek die voluit willen (leren) zingen. Er heerst een ongedwongen en gezellige sfeer, maar we houden ook van doorwerken. Het repertoire bestaat uit nieuw en ouder materiaal. Zo zongen we het afgelopen jaar Viva la Vida van Coldplay en Stay with me van Sam Smith, maar ook I don’t know how to love him uit de musical Jesus Christ Superstar.

De nadruk bij koorzang ligt op mooi meerstemmig zingen (veel driestemmig), maar we stimuleren je ook om eens een solo te zingen en voor de interpretatie diep in de tekst te duiken. We treden ongeveer drie keer per seizoen op.

Twee keer per seizoen is er een open instuif. Wil je graag bij ons koor, dan kun je een stemtest doen. Afhankelijk van de ruimte in het koor stroom je of meteen in, of word je op de wachtlijst gezet voor tenor, sopraan, mezzosopraan of alt. Hou voor de data van de open instuif de nieuwsbrief van VRIJDAG in de gaten!

Thom Brouwer

akoestische gitaar

José Zwerink

zang

Thom Brouwer speelt dagelijks gitaar, meestal thuis maar ook vaak op het podium. Hij ontwikkelde de Basiscursus Gitaar bij VRIJDAG, waarmee hij al veel mensen, jong en oud, enthousiast heeft kunnen maken voor het instrument door middel van samenspel.

Meer weten over Thom en de cursussen die hij geeft?

Jose Zwerink is zangeres en heeft al meer dan twintig jaar ervaring als zangpedagoog en stemcoach. Tijdens haar zanglessen leer je niet alleen een lied (technisch) instuderen, maar is er ook veel aandacht voor tekstanalyse. Ze is bloedserieus in haar vak, maar geeft op een luchtige manier les, met veel humor.

Meer weten over Jose en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld