Navigatie overslaan
Kies je cursus

Strijkersensemble

16-99 jaar

Violist, altviolist, cellist of contrabassist? Meld je aan voor het Strijkersensemble en geniet van het samenspelen met andere strijkers!

Let op: In dit ensemble komen we om de week bij elkaar om te spelen.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
14 sep. 2023 18:30 - 19:30 Donderdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Wilma van der Wardt v.a. 60,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Het strijkersensemble bij VRIJDAG is voor strijkers vanaf 16 jaar die nog enigszins beginnend zijn. Zo krijg je al vroeg de gelegenheid om samen te spelen én te ervaren hoe het voelt om met elkaar iets moois te laten ontstaan!

Speel je viool, altviool, cello of contrabas en ben je benieuwd of dit ensemble iets voor je is? Schrijf je in en probeer het uit! Na je eerste les heb je 3 dagen de tijd om je inschrijving kosteloos te annuleren.

Docenten

Docenten: Wilma van der Wardt

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Saxofoon

Wil je saxofoon leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons saxofoonorkest of een pop- of jazzband.

  • 14-99jr

Ultra 4 Band

De Ultra 4 Band is een bandje voor het speciaal onderwijs. Iedereen kan meedoen en alle instrumenten zijn welkom!

  • 65-99jr

Muzikale workshopdag: Orkestbeleving

Zonder ervaring klassieke muziek spelen in een écht orkest! Voor iedereen vanaf 65 jaar.

Blokfluit

Wil je blokfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in ons blokfluitensemble.

  • 7-99jr

VRIJDAG Big Band

Heb jij er altijd al van gedroomd om te spelen in een groot ensemble? Bij de VRIJDAG Big Band is ruimte voor nieuwe muzikanten. Dus pak je kans en doe mee!

  • 14-99jr

Jazzcombo

In een jazzcombo leer je samen stukken spelen, maar vooral improviseren. Want iedereen kan improviseren!

Klarinet

Wil je klarinet leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een van onze bands, orkesten of ensembles.

  • 17-99jr

Gitaarensemble (vergevorderden)

Speel je gitaar en wil je meer uitdaging? Meld je dan aan voor het gitaarensemble voor vergevorderden!

  • 14-99jr

STUDIO 10: Open werkplek

In STUDIO 10 kun je zelf aan de slag met professionele apparatuur en software. En er is altijd een expert aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden.

Dwarsfluit

Wil je dwarsfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld ons dwarsfluitensemble of een popband.

  • 6-15jr

SwingStrings

Kun je al een beetje viool, altviool of cello spelen? Doe mee met de SwingStrings, een swingend strijkorkest voor kinderen.

  • 16-99jr

Jazz Theory

Jazz Theory is muziektheorie en gehoortraining voor iedereen vanaf 16 jaar. Geschikt voor elk instrument!