Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Theater Coachingstraject

21-99 jaar

Dit traject is opgezet voor collectieven die zelfstandig willen werken, maar af en toe coaching van de theaterprofessionals van VRIJDAG willen inzetten.

Dit traject is voor groepen vanaf 4 personen. Je schrijft je individueel in.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
15 sep. 2023 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 150,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
15 sep. 2023 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 200,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
02 feb. 2024 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 150,- Inschrijven
02 feb. 2024 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 200,- Inschrijven

Wil je samen met jouw theatercollectief of -gezelschap zelfstandig aan de slag? Bij het Theater Coachingstraject kun je met een groep van minimaal 4 personen voor een half jaar een repetitieruimte huren op de vrijdagavond. Daarbij kun je 4 keer een docent van VRIJDAG inschakelen voor een les van 2 uur die jullie zal coachen.

Coaching

Je overlegt met de Programmeur Theater wat voor coaching je zoekt, bijvoorbeeld gericht op improvisatie, teksttoneel, muziektheater, of wat je wensen maar zijn. Vervolgens wordt er gekeken welke docent jullie een keer kan coachen om verder te komen in het repetitieproces.

Er is ruimte voor 2 groepen op de vrijdagavond. Je kunt kiezen voor repetitielokaal 3 (€150) of maaklokaal 1 (€200), waar een schimmendoek en theaterlicht beschikbaar is.

Iedere deelnemer aan het traject schrijft zich individueel in. Geef bij de opmerkingen tijdens je inschrijving aan bij welke groep je hoort.

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 10-15jr
  • Nieuw!

Orkestweekend

  • 12-99jr

Landschap met je mobiel

Gewapend met jouw eigen mobiel en een lijst uitdagende opdrachten ga je op ontdekkingstocht in de Groningse wildernis!

  • 18-99jr
  • Nieuw!

Creatieve ontsnappingstechnieken

Hoe vermijd je routine en kom je tot een nieuwe benadering in jouw creatieve proces? Dat leer je in deze workshop!

  • 12-99jr

Houtdrukken voor beginners

Ga aan de slag met hout, rollers, drukinkt en guts en maak spelenderwijs een eenvoudige kleurenprint!

  • 15-99jr

Honden boetseren

Wil je leren boetseren? Doe mee met deze workshop en boetseer in één middag het uniek beeld van een hond.

  • 18-99jr

Borduren: Glinsterende kevers en schitterende torren

Hou jij van details, kleur en glitters? En heel toevallig ook van werken op een vierkante centimeter? Dan is deze workshop voor jou!

  • 18-99jr

Emailleren

In deze workshop ga je in een kleine groep experimenteren en werken met verschillende technieken van het emailleren.

Elektronische muziek

Van sounddesign, beats maken, produceren, mixen, muziektheorie, akkoorden en akkoordprogressies tot studiotechniek: wij helpen je verder!

  • 14-21jr

Mixed Media

Maak je tekeningen, foto’s of schilderijen? Maar ben je ook geïnteresseerd in film en muziek? Dan is dit misschien wat voor jou!

Kun je fotograferen met een stoeptegel?

Tijdens deze cursus gaan we op zoek naar bijzondere manieren om te fotograferen, zowel analoog als digitaal.

E-textiles: De basis

Een zachte lamp ontwerpen, je kostuum verlichten of experimenteren met metaal? In deze cursus leer je werken met allerlei geleidende materialen en het toevoegen van ledverlichting.

Fotograferen met losse flitsers

Wil je leren fotograferen met losse flitsers? Dat kan bij VRIJDAG. Er is veel ruimte voor oefening en persoonlijke aandacht.