Navigatie overslaan
Kies je cursus

Theater Coachingstraject

21-99 jaar

Dit traject is opgezet voor collectieven die zelfstandig willen werken, maar af en toe coaching van de theaterprofessionals van VRIJDAG willen inzetten.

Dit traject is voor groepen vanaf 4 personen. Je schrijft je individueel in.

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
02 feb. 2024 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 150,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
02 feb. 2024 19:00 - 21:00 Vrijdag Noorderbuitensingel 11 Gegeven door: Diverse docenten 200,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen

Wil je samen met jouw theatercollectief of -gezelschap zelfstandig aan de slag? Bij het Theater Coachingstraject kun je met een groep van minimaal 4 personen voor een half jaar een repetitieruimte huren op de vrijdagavond. Daarbij kun je 4 keer een docent van VRIJDAG inschakelen voor een les van 2 uur die jullie zal coachen.

Coaching

Je overlegt met de Programmeur Theater wat voor coaching je zoekt, bijvoorbeeld gericht op improvisatie, teksttoneel, muziektheater, of wat je wensen maar zijn. Vervolgens wordt er gekeken welke docent jullie een keer kan coachen om verder te komen in het repetitieproces.

Er is ruimte voor 2 groepen op de vrijdagavond. Je kunt kiezen voor repetitielokaal 3 (€150) of maaklokaal 1 (€200), waar een schimmendoek en theaterlicht beschikbaar is.

Iedere deelnemer aan het traject schrijft zich individueel in. Geef bij de opmerkingen tijdens je inschrijving aan bij welke groep je hoort.

Docenten

Docenten: Diverse docenten

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.