Navigatie overslaan
Kies je cursus
Pianoles

Wil je piano leren spelen? Of met een piano samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem pianoles bij VRIJDAG! Bekijk onze pianolessen hieronder.

Pianoles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Van pop tot klassiek; op de piano speel je het allemaal! Dit veelzijdige instrument is rond 1700 uitgevonden en nog altijd erg populair. De piano is geschikt om solo op te spelen, maar ook als begeleidingsinstrument in een band of orkest. En je hoeft tegenwoordig geen dure piano meer te kopen om thuis te oefenen. Met een digitale piano of silent piano wordt thuis oefenen voor iedereen bereikbaar. Of kies bijvoorbeeld voor keyboardles of klavecimbel les. Speel jij straks de sterren van de hemel?

Bij VRIJDAG kun je pianoles nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar piano meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het piano spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Er zijn piano lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele pianoles of wilt spelen in een band of orkest; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je piano aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Benieuwd of het iets voor je is? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze pianoles in Groningen?

Pianoles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je pianoles volgen als er thuis een krappe beurs is.