Navigatie overslaan
Kies je cursus
Keyboardles

Wil je keyboard leren spelen? Of met een keyboard samenspelen in een band, orkest of ensemble? Neem keyboardles bij VRIJDAG! Bekijk onze keyboardlessen hieronder.

Keyboardles in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Met een keyboard kun je in je eentje een heel orkest vormen, maar natuurlijk is het bij uitstek een instrument om mee samen te spelen. En dat kan in allerlei genres, van klassiek tot jazz en popmuziek: een keyboard vind je overal in terug. En wist je dat je niet eens noten hoeft te kunnen lezen om keyboard te spelen? Je kunt namelijk ook akkoorden gebruiken. Dat zijn combinaties van verschillende tonen. Zo tover je al gauw de mooiste klanken uit je instrument zónder noten te hoeven leren. Liever pingelen op een ander instrument? Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld piano, orgel of klavecimbel.

Bij VRIJDAG kun je keyboardles nemen in je eentje of in groepsverband. Je krijgt les van een ervaren docent die zelf regelmatig met zijn of haar keyboard meespeelt met optredens en concerten. Je leert de fijne kneepjes van het keyboard spelen dus van echte uitvoerende muzikanten! Er zijn keyboard lessen voor alle leeftijden en elk niveau. En of je nu kiest voor individuele keyboardles of wilt spelen in een orkest; er is altijd een cursus voor jou.

Er zijn binnen VRIJDAG ontzettend veel bands, ensembles, koren en orkesten waar je met je keyboard aan mee kunt doen. Samen met anderen muziek maken is niet alleen erg gezellig, maar ook leerzaam. Je wordt uitgedaagd goed naar elkaar te luisteren en te durven soleren. Heb je zelf geen keyboard? Dan kun je er eentje bij ons huren. Benieuwd of het iets voor je is? De eerste les is vrijblijvend. Binnen drie dagen na je eerste les kun je kosteloos annuleren. Met uitzondering van korte cursussen (≤8 lessen).

Zien we jou binnenkort als nieuwe leerling bij onze keyboardles in Groningen?

Keyboardles met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je ook keyboardles volgen als er thuis een krappe beurs is.