Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus
Wereldmuziek

Wil je wereldmuziek maken? Bijvoorbeeld Afrikaanse of Arabische muziek? Neem les bij VRIJDAG! Bekijk onze cursussen of meld je aan voor een gratis proefles.

Wereldmuziek in Groningen

Voor alle leeftijden en elk niveau

Daag jezelf uit in het zingen van Afrikaanse talen en dompel je onder in de tonen en timing van Arabische muziek. Of leer exotische instrumenten bespelen, zoals de djembé, de oed of een Arabisch keyboard. Ben je al ervaren op een instrument en kun je noten lezen? Geef je dan op voor de Global Music Here & Now Band en speel mee met Hongaarse Czardas, Samba do Brasil, West-Afrikaanse ritmes, Weense Wals, Jamaicaanse reggae, Guajira Quantanamera en Amerikaanse country/blues.

Wereldmuziek met korting

Dankzij steun van het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Leergeld en de Stadjerspas kun je wereldmuziek bij ons maken als er thuis een krappe beurs is.