Theater voor kinderen
Kies je cursus

Theater voor kinderen

Heb je zin in een spannend avontuur? Wil je samen met andere kinderen verhalen vertellen in een echt theater? De docenten van VRIJDAG nemen je mee op ontdekkingsreis en geven ieder kind de nodige tools om te blijven groeien.

Waar de verbeelding begint…

Voor de jongste kinderen zijn er dit jaar de speelgroepen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Een ontdekkingsreis voor kinderen én hun ouders. Kleuters (4/5 jaar) starten binnen de route Fantaseren; we gaan samen de vloer op, verkleden ons en ervaren hoe ver onze fantasie ons brengt. Alles is mogelijk, niks is te gek! In de route Ontdekken (6/7 jaar) gaan we op onderzoek uit. We creëren verhalen, improviseren, maken een spel en werken met spannende lichtjes en geluidjes.

Kinderen van 8 en 9 jaar kunnen in de route Verbeelden podiumervaring opdoen in een verrassend theaterproject en gaan met maskers werken. In de route Beleven (10-12 jaar) ervaar je hoe het is om als een echte speler en theatermaker eigen voorstellingen te maken met je groep.

De Introductiecursus Theater (8-11 jaar) is een goede eerste kennismaking om te kijken of spelen en theatermaken iets voor je is. Heb je de smaak flink te pakken en wil je meer les en verder groeien? Dan is er voor jou de Theater Plus route (8 t/m 12 jaar). Aan het begin van elk seizoen zijn er audities!

Vragen of hulp nodig bij het kiezen van een cursus? Stuur ons een mailtje!

Kies je cursus

Heb je een vraag?

Verplicht veld