Theater voor kinderen
Kies je cursus
Antigone 2.0

Theater voor kinderen

Heb je zin in een spannend avontuur? Wil je samen met andere kinderen verhalen vertellen in een echt theater? De docenten van VRIJDAG nemen je mee op ontdekkingsreis en geven ieder kind de nodige tools om te blijven groeien.

Waar de verbeelding begint…

Voor de jongste kinderen zijn er dit jaar de speelgroepen vanaf 6 maanden tot 3 jaar. Een ontdekkingsreis voor kinderen én hun ouders. Kleuters (4/5 jaar) starten binnen de route Fantaseren. We gaan samen de vloer op, verkleden ons en ervaren hoe ver onze fantasie ons brengt. Alles is mogelijk, niks is te gek! In de route Ontdekken (6/7 jaar) gaan we op onderzoek uit. We creëren verhalen, improviseren en maken een spannend schimmenspel.

Je werkt met maskers, doet podiumervaring op tijdens een verrassend theaterproject (8/9 jaar). In de route Beleven (10-12 jaar) beleef je hoe het is om als een echte speler en theatermaker eigen voorstellingen te maken met je groep. De introductiecursus theater (8-11 jaar) is een goede eerste kennismaking om te kijken of spelen en theatermaken iets voor je is.

Heb je de smaak flink te pakken en wil je meer les en verder groeien? Dan is er voor jou de Theater Plus route (8 t/m 12 jaar). Om toegelaten te worden tot deze route, dien je auditie te doen tijdens een selectieles aan het begin van het seizoen.

Onze routes en cursussen

Heb je een vraag?

Verplicht veld