Basiscursus tekenen en schilderen

Basiscursus tekenen en schilderen

WACHTLIJST
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
15 nov 2021 19:30 - 22:00 maandag Walstraat 34 8 185,00

Wil je leren tekenen en schilderen? Dan is deze basiscursus iets voor jou! Binnen de cursus passeren verschillende materialen en technieken de revue.

Ontdekken en uitproberen

Centraal staat in deze cursus het ontdekken en uitproberen van de teken- en schildertechnieken. Je werkt met materialen als houtskool, Oost-Indische inkt, olie- en pastelkrijt, gouache en acrylverf. In elke les is een materiaal en een basistechniek het uitgangspunt in combinatie met een thema. Er is veel ruimte voor experiment en onderzoek. We kijken samen naar het werk en er is ruimte voor reflectie en het uitwisselen van ervaringen.

Deze cursus vormt een goede basis om door te stromen naar een vervolgcursus tekenen of schilderen bij VRIJDAG. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om nog een ronde te doen, om verder te experimenteren.

Akke de Groot

Akke de Groot houdt van spelen, klooien en experimenteren, het liefst samen met kinderen. Niets is goed of fout of mooi of lelijk, het gaat om het proces van leren en groeien.

Meer weten over Akke en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld