Keyboard

Keyboard

INSCHRIJVEN

Liever eerst even proberen? Mail naar doen@bijvrijdag.nl voor een proefles!

Heb je thuis geen ruimte voor een piano, maar wil je toch graag een instrument met toetsen bespelen? Dan is een keyboard de oplossing!

Een keyboard kan een opstap zijn naar de akoestische piano, maar ook naar de digitale muziek; sluit het keyboard aan op een computer en open een onbegrensde wereld aan geluiden!

De docenten bij VRIJDAG kunnen je wegwijs maken in de mogelijkheden van het keyboard en je zult versteld zijn van wat je in korte tijd al kunt leren.

Je hebt geen eigen instrument nodig, die kun je bij ons huren. De dagen en tijden waarop je les krijgt stem je af met je docent.  

Remko Wind

Pianist en allround muzikant Remko Wind geniet van het moment dat een kwartje valt bij een leerling, als zijn coaching zijn vruchten afwerpt. Soms kan een hele kleine tip een heel groot effect hebben. Hij probeert in zijn lessen altijd een goede balans te vinden tussen discipline en humor.

Meer weten over Remko en de cursussen die hij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld