Kinderatelier 5-6 jaar

Kinderatelier 5-6 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
11 mei 2021 16:00 - 17:30 dinsdag Walstraat 34 8 72,00

Mocht er een nieuwe lockdown komen als gevolg van het coronavirus covid-19, dan kun je voor de lessen die komen te vervallen restitutie aanvragen.

Wat gebeurt er als je heel veel water bij de verf doet? Welke kleuren ontstaan er tijdens het mengen van de verf? Wat is gips eigenlijk en hoe voelt het? En hoe kun je bouwen met hout?

In het kinderatelier voor 5 en 6 jarigen is er ruimte om spelenderwijs materialen en technieken te ontdekken. We gaan experimenteren, ontdekken, samenwerken en fantaseren. We maken eigen werken en soms werken we samen aan grote kunstwerken, misschien wel groter dan jezelf bent!

Ook nemen we je mee in het hoofd van grote kunstenaars, zodat je kunt leren over kunst. Kun jij net als hen je fantasie tot leven brengen?

Tabitha Brouwer

Docent Beeldende kunst

Lesgeven bij VRIJDAG

Het is mooi om te zien dat iedereen een eigen manier heeft om zijn creativiteit te uiten. Het leuke aan lesgeven is dat je dit samen met een leerling kunt ontdekken en kunt onderzoeken. Ik kan heel gelukkig worden wanneer ik bij de leerlingen zie dat ze plezier hebben in het maken van kunst.

Trots op!

Afgelopen jaar heb ik samen met theater De Wonderboom en een groep kinderen kostuums en een decor gemaakt. Ik vond dit een mooi project, omdat verschillende disciplines bij elkaar kwamen. Het leert je om buiten je eigen kaders te denken en dat geeft veel nieuwe inzichten.

Favorieten

Ik houd van veel kunstenaars, maar ik heb een grote voorliefde voor mode en textiel. Middeleeuwse wandtapijten vind ik erg inspirerend, maar ook het werk van Grayson Perry. Daarnaast vind ik ontwerpers als John Galliano, Alexander McQueen, Bas Kosters en Prada erg inspirerend.

Opleiding

Artez Kampen, richting Autonome Kunst

Meer

Ik geef kunstlessen op een basisschool in Adorp en geef les vanuit mijn eigen atelier. Daarnaast werk ik bij Lentis als verzorgende in de ouderenzorg en psychiatrie.

http://www.tabithabrouwer.nl/

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld