Kinderatelier 5-6 jaar

Kinderatelier 5-6 jaar

INSCHRIJVEN
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
16 nov 2021 16:00 - 17:30 dinsdag Walstraat 34 8 72,00

Wat gebeurt er als je heel veel water bij de verf doet? Welke kleuren ontstaan er tijdens het mengen van de verf? Wat is gips eigenlijk en hoe voelt het? En hoe kun je bouwen met hout?

In het kinderatelier voor 5- en 6-jarigen is er ruimte om spelenderwijs materialen en technieken te ontdekken. We gaan experimenteren, ontdekken, samenwerken en fantaseren. Je maakt je eigen werk en soms werken we samen aan grote kunstwerken, misschien wel groter dan jijzelf!

Ook nemen we je mee in het hoofd van grote kunstenaars, zodat je kunt leren over kunst. Kun jij net als zij je fantasie tot leven brengen?

Tabitha Brouwer

Beeldend Kunstenaar Tabitha Brouwer maakt zelf voornamelijk tekeningen, maar in haar lessen houdt ze ervan om verschillende disciplines bij elkaar te brengen. Het helpt om buiten je eigen kaders te denken. Het accent ligt in haar lessen meer op het maakproces dan op het eindresultaat.

Meer weten over Tabitha en de cursussen die zij geeft?

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld