Navigatie overslaan

Wij maken gebruik van cookies om de website normaal te laten functioneren, de browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud te tonen en gebruikersinteractie te meten. Door op 'Alle accepteren' te klikken, stem je in met ons gebruik van cookies.

Kies je cursus

Muziekshow

4-7 jaar

Samen zingen, dansen op muziek en liedjes maken over alle dingen die zomaar gebeuren!

Startdatum Tijd Dag Locatie Lessen Prijs  
15 nov. 2023 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Selim Boukhris 50,- Dit is de totaalprijs. Stroom je later in? Dan betaal je alleen de resterende lessen. Instromen
31 jan. 2024 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Selim Boukhris 50,- Inschrijven
10 apr. 2024 14:45 - 15:45 Woensdag Akkerstraat 99 Gegeven door: Selim Boukhris 50,- Inschrijven

In de Muziekshow gaan we bestaande liedjes zingen en spelen, maar ook zelf leuke dingen bedenken om onze eigen voorstelling te maken. Daarbij gebruiken we allerlei instrumenten om er een muzikale show van te maken!

In vier blokken van acht weken werken we vanuit een thema, zoals Gevoelens, Sprookjes of Lentekriebels. Binnen elk thema ga je zingen, spelen op instrumenten en ontdek je door muzikale spelletjes hoe je met muziek verschillende verhalen kunt vertellen.

Bj ieder nieuw blok kun je instromen of uitstromen. Elk blok eindigt met een presentatie van alles wat we hebben (mee)gemaakt. Alle ouders, vriendjes, vriendinnetjes en opa's en oma’s mogen komen kijken!

Docenten

Docenten: Selim Boukhris

Wil je graag meedoen, maar is de cursus voor jou te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

  • 21-99jr
  • Tip!

Van tekst naar vloer

Zelf theaterteksten schrijven door middel van unieke opdrachten en deze vervolgens theatraal maken. Ga jij de uitdaging aan?

  • 7-10jr

Ontdek je Instrument

Wil je graag muziek maken en ontdekken welk instrument bij je past? Doe mee met Ontdek je Instrument!

Dwarsfluit

Wil je dwarsfluit leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in bijvoorbeeld ons dwarsfluitensemble of een popband.

  • 10-12jr

Route Beleven

Leer verhalen vertellen, acteren en krijg inzicht wat er allemaal komt kijken bij het maken van een échte voorstelling!

  • 21-99jr

Film maken

In 8 lessen maak je onder begeleiding van een acteur en filmmaker een korte film.

  • 1,5-4jr

Peuterswing

Klap, stamp, zing, spring, zwierezwaai en dans mee met livemuziek op de piano en accordeon!

Gitaar

Wil je gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een band, orkest of het gitaarensemble.

  • 8-9jr

Route Verbeelden

In deze cursus nemen we je mee de vloer op, zo ontdek je hoe je je eigen fantasie kunt gebruiken in theater. Doe je mee?

  • 50-99jr

Theater 50+

Je bent nooit te oud om te spelen. Doe eens gek en schrijf jezelf in voor Theater 50+. Iedereen boven de vijftig is welkom!

  • 0,5-1,5jr

Babymuziek

Onder begeleiding van de docent maken ouder en kind samen op speelse wijze kennis met muziek. We zingen, dansen en maken muziek op kleine instrumenten.

Elektrische gitaar

Wil je elektrische gitaar leren spelen? Dat kan bij VRIJDAG. Je krijg les van enthousiaste en ervaren docenten en als je wilt kun je meespelen in een popband.

  • 7-9jr

Introductiecursus viool

Hoe is het om muziekles te krijgen op je favoriete instrument? Kom er achter tijdens deze korte introductiecursus viool voor kinderen van 7-9 jaar.