Schilderen: Op weg naar eigen oeuvre

Schilderen: Op weg naar eigen oeuvre

HOUD ME OP DE HOOGTE
Startdatum Tijd Dag(en) Locatie Aantal lessen Prijs
01 mrt 2021 13:30 - 16:00 maandag Walstraat 34 16 370,00

We weten nog niet wanneer we kunnen starten met deze cursus. Laat je gegevens achter en je krijgt (vrijblijvend) bericht zodra we weer starten.

Ontdek je creatieve fascinaties in een stroom van gedachten, schetsen, tekeningen en beelden. Schilderen is namelijk zoveel meer dan van het ene idee naar het andere springen. In een proces van verkennen, verwerken en uitwerken volgen eigen schilderkunstige verbeeldingen elkaar op.

Als deelnemer krijg je individuele begeleiding waarbij je eigen werk centraal staat. De onderwerpen, techniek en vaardigheden behandelen we groepsgewijs. Ook de eindproducten verdienen de volle aandacht. Vorm, kleur en compositie passeren steeds weer de revue, ook aan de hand van reproducties.

Ruud Venekamp

Docent Schilderen

Lesgeven bij VRIJDAG

Het leukste aan lesgeven vind ik het bieden van individuele assistentie bij het maken van een schilderij. Als de cursisten aan het einde van een cursus op een hoger niveau zijn gekomen qua schilderen, ben ik tevreden.

Favorieten

Mijn favoriete schilders zijn Johannes Vermeer en Philip Guston.

Opleiding

Academie Minerva Groningen 

Meer

Naast lesgeven bij VRIJDAG ben ik docent aan Academie Minerva Groningen. Daarnaast ben ik kunstenaar en maak ik schilderijen, tekeningen en kleine sculpturen en exposeer ik.

http://www.ruudvenekamp.nl/

Wil je graag kunst maken, maar vind je de cursus te duur? Je kunt mogelijk aanspraak maken op korting of subsidie. Klik hier voor de voorwaarden.

Ontdek nog meer

Deel deze pagina

Blijf op de hoogte

Kies je nieuwsbrief
  • VRIJDAG: cursussen, workshops en activiteiten
  • KultuurLoket: nieuws voor en door het culturele veld van Groningen
  • VRIJDAG in de Buurt: cultureel nieuws uit de wijken van Groningen
Heb je een vraag?

Verplicht veld